Umairatul Afiqah's FotoPage

By: Umairatul Afiqah Md Nazri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Mar-2009 11:26 Email | Share | | Bookmark
B'day Parties

Assalamualaikum...

Sorry dah lama x update kat f.p... Minggu ni baru cuti skolah... Busy dengan skolah... x dpt nak edit...

Minggu lepas ada b'day kawan... Marsya, Maryam dan Khadijah... Dah lama jugak x pergi rumah kawan... Dah lama x jumpa diaorang sbb kita dah masuk baru... Setiap hari Jumaat jer yang dpt jumpa kawan2... Hari jumaat kita balik cpt....



Last 2 weeks saya pergi rumah Marsya, yg berumur 11 tahun, dulu... Dalam pukul 4pm bertolak dari rumah... sampai kul 4.05pm.. Sampai terus main tapi kawan2 blum sampai lagi.. saya sampai cepat... Lepas tu ayah Marsya suruh tunggu sbb nak ambik tetamu yg lain... Lepas tu mak Marsya panggil untuk makan.. Yum2


Sedap nyer mee kari unty buat... Thank you for a lovely meal..

Habis makan, it's time to open up your presentssss



Lepas tu, kami pun dah excited.. sbb it's time for playing games....Dalam pukul 6pm kai balik rumah masing2..

Last week kami pergi rumah Khadijah dan Maryam.. Best...



Sunday, 12-Oct-2008 16:30 Email | Share | | Bookmark
Raya 2008

Raya 2008 kat notts.... hari yg lepas kami pergi dewan dengan kawan2 kami......




Saturday, 4-Oct-2008 16:30 Email | Share | | Bookmark
Raya 2008

Raya 2008 kat notts.... hari yg lepas kami pergi dewan dengan kawan2 kami......


http://i246.photobucket.com/albums/gg85/nilamysara/raya.jpg


Friday, 15-Aug-2008 16:51 Email | Share | | Bookmark
Isle Of Wight

Yahooo....kami mula bangun pukul 5..... Pukul 6.15 bertolak ke rumah Uncle Leeee....... Bertolak ke Soton pukul 6.30am..... Sampai Soton pukul 9.45am..... Masuk ferry sebenar nye pukul 12.00pm..... Tapi kita orang masuk titanic museam dulu.... 12.00pm kami pun masuk ferry....


2.50pm sampai kat Waverly Park...Itu tempat campsite kami....

Dalam pukul 3.00pm pacak khemah.... Lepas tu solat...

Lepas tu kami sambut Anniversary Unty Eija dan Uncle Lee....



Monday, 11-Aug-2008 09:30 Email | Share | | Bookmark
Kem Anak Soleh

Semalam saya pergi Kem Anak Soleh kat Sheffield.....Bangun pukul 7 pagi siap2..... Pukul 8 setengah bertolak.....Saya pergi dengan Marsya.... 10:35 sampai dekat Kem Anak Soleh.... Lambat sikit sbb kena isik borang...






Pukul satu makan tengahari.... Sedap.....


2:00 petang Acara macam mana nak angkat wudhu'......


[b]Lepas sembahyang Berjemaah, kita tengok upin dan ipin.....betul betul betul






Ni lah kami tengah tunggu... Explore Race Anak Soleh....


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net